Jag är inflyttad till Sveg från Varberg -92.
Skriver mest om våra hästar och Ulvkällastallet.
Men även en del om vardagens glädje och bekymmer.
Förutom två hästar finns det två hundar och en katt hos oss.
Familjen består av två vuxna barn och sambo.
 
Välkommen att läsa / Maggan
bild

 

 
Bloggen
Gästbok
Arkiv
Härstamning
Hem

 
 
januari-20
februari-20
mars-20
april-20
maj-20
juni-20
juli-20
augusti-20
oktober-20
november-20
december-20

 

september

200930


Tänker hela tiden att jag ska vara flitigare med min blogg, men tiden räcker inte till som jag vill. Har fullt upp med jobb och mina hästar, har mer syjobb än vad jag någonsin trodde var möjligt och egentligen har jag inte tid med att jobba på kommunen. Hästarna släpper jag aldrig för det är där jag kommer till ro och behöver. Att var i stallet varje dag är en lisa för själen och tur jag har det för annars hade jag nog haft en infarkt för länge sedan. Har så svårt för att inget göra och tempot går 110 vissa dagar.
Just nu är jag iallafall hemma för lite förkylning. Svårt detta med corona för egentligen hade jag nog kunnat jobba, men med tanke på att jag just nu är personlig assistent så bör jag inte gå dit med snuva, lite halsont och ont i luftrören.
Jag letar hund för fullt, trodde aldrig att det skulle vara så svårt att hitta "vår hund" Det vimlar inte av jack russel just nu och finns de så är det jättlångt bort. Står på kö hos några uppfödare men det är inte alls säkert att vi har tur för det.

Idag kom äntligen solen fram efter några riktigt blöta dagar, jag älskar när mina hästar får rulla sig och vara utan täcke. Idag stog de mest och solade sig och Almir tog och rullade sig lite...Alla nöjda och jag passade på att mocka lite hage, blev mycket vila för min ork är inte på top.

bild________________________________________________________________________________

200913


Jag verkar aldrig få tid till att blogga längre, men ska försöka skärpa mig. Det är fullt upp som vanligt, mycket syjobb, vanligt jobb och hästarna. Har också hunnit med en sväng till Varberg och hälsat på Jonas. Hade sån tur att det gick att bada på fredagen men sen blev det kallare.

bild


Jag har ridit en del och främst på Almir, måste säga att han är så trevlig och positiv att hålla på med nu att jag nästan väljer han före Caladora. Det är lättare att få hjälp med Caladora i ridningen för hon är gammal och hyfsat lugn nu. Almir håller jag gärna på med själv eller lånar ut till de jag litar på till 100%, han är betydligt mer ostabil och behöver mycket stöd och inramning när man rider honom. Tycker dock att det går mycket bättre nu och han kommer säkert att bli bra när alla muskler är på plats....
________________________________________________________________________________

200901


Äntligen har jag fått tag i en hovslagare som tänker som jag. Är så nöjd med hennes jobb.

bild


Hon svarar snällt på mina konstiga frågor och är tydlig med vad hon gör. Almir har nu fått sulor fram för att se om han blir mindre ömfotad.
________________________________________________________________________________