Jag är inflyttad till Sveg från Varberg -92.
Skriver mest om våra hästar och Ulvkällastallet.
Men även en del om vardagens glädje och bekymmer.
Förutom två hästar finns det två hundar och en katt hos oss.
Familjen består av två vuxna barn och sambo.
 
Välkommen att läsa / Maggan
bild

 

 
Bloggen
Gästbok
Arkiv
Härstamning
Hem

 
 
januari-19
februari-19
april-19
maj-19
juni-19
juli-19
augusti-19
september-19
november-19
december-19

 

Mars

190326


bild


Oj vad jag har varit dålig på att blogga nu, men jag mår inte jättebra och har ingen riktig ork. Försöker att hålla mig över ytan så att säga, mycket tjafs och oro omkring mig och från ledningen får man noll stöd. Har iallafall äntligen fått beviljat att få gå och prata med priserva och få hjälp med att bena upp allt.

Jag försöker hitta på något med Caladora varje dag, har mest promenerat eller skrittat runt Ulvkälla. Kan ju lungt säga att jag är trött på att se husen där, längtar till att komma ut i skogen och bara njuta.
Körde upp och kollade skidstadion idag och inser att det kommer att dröja innan vi tar oss över där. Snövallarna är meterhöga....
________________________________________________________________________________

190309


bild


Blir inte så mycket bloggat nu för jag har för mycket annat i huvudet. Det händer inte så mycket mer än att jag försöker skritta eller gå en promenad med henne varje dag och sen får hon äta. Idag tog jag bara en promenad med Theo och hon fick stå över, solen var strålande och vinden lite kall. Några skulle iallafall ut och rida....

bild________________________________________________________________________________

190303


Har varit hos Johanna över helgen, följde med när Lennart skulle upp spela bridge. Johanna jobbar men jag har roat mig ändå, fixade Almir åt henne idag så hon slipper åka ut. Bestämde träff med Petra istallet och det var så roligt att träffa henne igen.

Har mått bra hela helgen men imorgon börjar vardagen igen och jobb, är inte tillfreds alls på jobbet nu och fler incidenter har hänt med högre ledning. Känner mig rent ut sagt kränkt och får inget stöd alls. Som tur är hjälper facket till nu och jag lämnar mer än gärna över kontakten till dom.
________________________________________________________________________________