Jag är inflyttad till Sveg från Varberg -92.
Skriver mest om våra hästar och Ulvkällastallet.
Men även en del om vardagens glädje och bekymmer.
Förutom två hästar finns det två hundar och en katt hos oss.
Familjen består av två vuxna barn och sambo.
 
Välkommen att läsa / Maggan
bild

 

 
Gästbok
Arkiv
Härstamning
Hem

Jag är uppfödare av Silver Almir som är dubbelbärare av CA. Han visar symptom när han är uppmärksam på något eller kommer till nya platser.
 
Idag äger Johanna honom och de bor i Östersund, han rids och hanteras som vilken annan häst som helst.
 
almir

 
Lite mer fakta om CA kan du läsa här.
 

 
 facebook
 
 
januari-18
februari-18
mars-18
april-18
maj-18
juni-18
juli-18

 
Ridtights 
gimmick
 
crabbet
 
teladoraam norberg
 

Bloggen

180813


Nu är korallen ett minne blott.

bild


Hade stallmöte igår kväll och vi enades om att plocka ner korallen. Ingen som använder den och den var helt igenväxt inuti. Dessutom behöver vi virke till att fixa i lilla vindskyddet. ________________________________________________________________________________

180807


Kommer ner till stallet nu och så har Jonas och Alexandra gjort detta...

bild


Jag blir så glad när folk gör saker för egen maskin....Att de idag har vänt på våra container och flyttat dynghögen så det blir bättre plats var ju helt suveränt.

Idag fick Nina och jag möjlighet att rida ihop, hon skulle prova Nikhil för hon kommer troligen att hjälpa Malin med. Blev bara en enkel skrittsväng runt Ulvkälla. ________________________________________________________________________________

180805


Duktige Jonas har gjort en sådan jättefin mellanvägg i vårat vindskydd, stabilt och rejält och detta lär de inte kunna riva ner.

bild


Ylwa och jag löshoppade igår, Caladora var jättetaggad och som vanligt tyckte hon det var kul. Cleo hoppade också fint och jag ska snart göra om det.

bild


Malin hade dit sin hovslagare idag och jag anlitade henne också efterom Calador hade tappsko. Hon blev så himla fin och jag har inte varit så nöjd på flera år. Så äntligen har jag hittat en som komer att funka. Ja jag kommer att byta !!!

Theo fick träffa Finn chiropraktor idag, har länge tyckt att han ibland verkar ha ont. Mycket riktigt så hade han lite fel i nacken och ländryggen. Han fixade till det och ska titta på honom igen nästa gång han kommer till Sveg.
________________________________________________________________________________

180802


Naturligtvis hade hon tappat en sko idag och alltid är det fram som ryker. Tog av den andra och red ändå. Det dröjer en månad innan hovslagare kommer och jag kör utan tills dess, har ju dessutom boots om hon blir för ömfotad.

bild


Det händer en del i stallet nu, några ska flytta och några nya har kommit. Allt känns bra och så fort allt är officiellt ska ni få veta!
________________________________________________________________________________