Jag är inflyttad till Sveg från Varberg -92.
Skriver mest om våra hästar och Ulvkällastallet.
Men även en del om vardagens glädje och bekymmer.
Förutom två hästar finns det två hundar och en katt hos oss.
Familjen består av två vuxna barn och sambo.
 
Välkommen att läsa / Maggan
bild

 

 
Bloggen
Gästbok
Arkiv
Härstamning
Hem

Jag är uppfödare av Silver Almir som är dubbelbärare av CA. Han visar symptom när han är uppmärksam på något eller kommer till nya platser.
 
Idag äger Johanna honom och de bor i Östersund, han rids och hanteras som vilken annan häst som helst.
 
almir

 
Lite mer fakta om CA kan du läsa här.
 

 
 facebook
 
 
januari-20
februari-20
mars-20
april-20
maj-20
juni-20
juli-20
augusti-20
september-20
oktober-20
november-20
december-20
januari-21
februari-21
mars-21
april-21
maj-21

 

Bloggen

210613


Har inte riktigt lust med mitt bloggande just nu och därför blir det inte så mycket skrivit här. Händer väl inte så mycket med hästarna heller utan allt trampar på som vanligt.

bild

De har fått komma på bete nu och de njuter av det, hoppas de inte blir alltför tjocka nu Jag är ensam i stallet i sommar så de har gott om mat. Vi har haft riktigt varm ett tag nu och det har varit så skönt.

Våran distansutmaning har gått över förväntan, både Sara och jag är i full gång med ridningen. Ibland rider vi tillsammans men oftas själva då det kan vara svårt att få ihop tiderna. Sen njuter jag verkligen av att vara ute ensam med Cladora i skogen. Att få ihop 16 mil på två månader känns i dagsläget enkelt då jag redan har ridit över 10 mil.

Einar har tagit sig en tripp till Storön igen, jag hade nästa förlorat hoppet efter 1,5 veckas bortvaro. Men plötsligt kom han bara och stod och skrek utanför dörren som vanligt. Nu hoppas jag han blir hemma resten av sommaren.

bild


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________